Sindrila metalică acoperită cu piatră Thunder:

  • Garanție dovedită de până la 60 de ani!
  • Noul model de învelitoare pentru acoperișuri în culoarea onixului negru are o formă care imită perfect șindrila tradițională din lemn. Fiind fabricată dintr-o piatră extrem de rezistentă la factorii externi, aceasta a fost creată pentru oamenii exigenți în ceea ce privește calitatea materialelor folosite în construirea caselor.
  • De aceea, pentru a răspunde nevoilor clienților care caută soluții noi, ecologice, cu un caracter unic, dar care nu fac rabat de la design, am adoptat în oferta noastră o învelitoare pentru acoperiș modulară, acoperită cu piatră naturală - Thunder. 
  • Acest nou profil creat și fabricat în Polonia care imită șindrila tradițională din lemn, îmbrăcată însă într-un strat de piatră naturală este alegerea perfectă pentru o casă modernă cu iz montan. Mail mult, în combinație cu alte inserții din lemn pe structura casei, va crea un întreg armonios. Calitatea, fiabilitatea, rezistența și designul vor fi pe gustul chiar si a celor mai pretențioși clienți.
  • Învelitoarea pentru acoperiș Thunder este mult mai ușoară decât țiglele ceramice, așa că le va înlocui cu succes chiar și pe cele de pe acoperișurile mai vechi. Instalarea simplă și sistemul de îmbinare garantează la rândul său, o etanșeitate perfectă. Materialele utilizate asigură rezistența acoperișului la condiții meteorologice extreme apă, soare, vânt, chiar și în timpul schimbărilor climatice bruște. 

Detalii tehnice

Lățime totală

~1200 mm

Lățime efectivă acoperire

1160 mm

Înălțime treaptă - pas module

36 mm

Lungime pas - Modul

380 mm

Adâncime profil

11 mm

Cantitate/m²

2,27 buc.

Unde cumperi produsele noastre?

Mergi la secțiunea  retea de distributie-rețea vânzări, pentru a căuta exact punctul de pe hartă.