Program de parteneriat
pentru învelitorii de case

Blachotrapez Program

Parteneriat

Pe lângă posibilitatea colectării punctelor pentru achiziția produselor Blachotrapez și transformarea lor în premii atractive din Catalogul Online, învelitorii de case pot beneficia și de ofertele de promoții și de traininguri. Lista beneficiilor a devenit și mai mare în ultima perioadă.

Profilul Învelitorului de case reprezintă portofoliul mobil al proiectelor și realizărilor firmei de tâmplărie.

Pe teren, de ex. în cursul unei discuții cu un investitor sau cu un contractor general, asigură accesul permanent la fotografiile proiectelor, precum și la certificatele care atestă trainingurile efectuate.

Modulul de Traininguri este spațiul de contact cu Departamentul de Traininguri Blachotrapez.

În acesta se află oferta actuală de training și toate informațiile necesare. De la nivelul Modulului se pot face înscrieri la întâlnirile selectate și se poate confirma participarea.

Cardul Învelitorului de case proiectat în două formate – clasic, „bancar” și mini.

După scanarea acesteia, instructorul va confirma participarea învelitorului de case la întâlnire. Cu ajutorul acesteia, vă puteți loga și pe profilul personal cu proiectele.

Noile funcții pe pagina partner.blachotrapez.eu au fost proiectate astfel, încât să fie un ajutor pentru firmele de învelitori de case în contactele zilnice cu clienții.

Blachotrapez pentru Învelitorii de case? Contactează-ne

+40 753 560 560