Blachotrapez -

Acoperișuri multe generații

Relacje międzyludzkie są ponadczasowymi wartościami

​​​​ Relațiile dintre oameni sunt valori atemporale, rezistente la trecerea timpului.

De aceea sunt atât de importante pentru noi familiile din Polonia și din toată lumea și crearea de învelitori de acoperișuri sigure și frumoase pentru acestea. Deoarece pe lângă dragostea și grija familiei este important de asemenea să asigurăm familiei un acoperiș solid și durabil deasupra capului.

Ambasador marki Kamil Glik

„Acoperișuri pentru mai multe generații” – sloganul este de asemenea foarte apropiat ambasadorului mărcii noastre – Kamil Glik, apărător de top al naționalei de fotbal a Poloniei și fotbalist al clubului AS Monaco. El apreciază în mod deosebit căldura familiei și nu își imaginează o lume, în care să nu dea maximum pentru cei dragi lui. Pe lângă valorile familale, l-am ales pe Kamil Glik ca ambasador al nostru datorită caracterului său puternic, implicării și persistenței în a-și urmări scopul - aceste trăsături sunt de asemenea deosebit de importante pentru firma noastră.

historia Blachotrapez

Blachotrapez este o firmă cu îndelungată tradiție familială, ale cărei rădăcini se întind până în anul 1969, când Jan și Teresa Luberda au înființat în regiunea Podhale din Polonia o mică firmă de învelitori pentru acoperișuri.

Soții Luberda își cunoșteau foarte bine meseria, iar datorită valorilor atemporale, dăruirii de sine specifice muntenilor polonezi, persistenței și căutării continue a perfecționării au dezvoltat firma până la o scară, la care nici nu visau.

Janosik - styl góralski

Astăzi dăm în continuare ce-i mai bun din noi, pentru a furniza familiilor din Polonia și din lume acoperișuri frumoase și infailibile, care reprezintă încoronarea viselor despre propria casă.

Îmbinăm experiența și precizia noastră bogată cu pasiunea uriașă și dorința de dezvoltare continuă, datorită cărora putem seta noi standarde în domeniu. De mai mulți ani colaborăm cu cei mai mari producători mondiali de materii prime, astfel putem oferi clienților noștri oțel de cea mai bună calitate.

thyssenkrupp
tata steel
siedziba thyssenkrupp

Cel mai ridicat standard de siguranță și protecție a acoperișului este asigurat de învelișul unic Pladur®Wrinkle Mat Plus patentat de concernul internațional thyssenkrupp.

Datorită acestei tehnologii unice, familiile din Polonia și din lume pot obține o versiune premium a învelitorii de acoperiș – atât cu tablă trapezoidală, cât și cu țiglă metalică. Suprafața înnobilată a materiei prime și parcul modern de mașini au permis obținerea unui produs cu 60 de ani de garanție scrisă, confirmată printr-un certificat. Acoperișul casei tale poate fi infailibil și fără defecte timp de minimum 50 de ani!

Zaufanie naszych klientów

Valoarea de bază, neschimbată de mulți ani, este încrederea clienților noștri.

Pentru voi dorim să creăm acoperișuri infailibile și frumoase, care vor reprezenta îndeplinirea viselor despre propriul loc pe pământ și vor garanta siguranța familiei voastre pentru următoarele generații.