Blachotrapez

susține sportul

Credem că valori precum tăgăduirea de sine, jocul corect și căutarea excelenței sunt valoroase atât în ​​lumea sportului, cât și în afaceri. Sportul larg înțeles face parte din strategia noastră de marketing pe termen lung și ne concretizează identitatea în dimensiunea imaginii.

 

Cooperarea cu Asociația de Fotbal din Polonia, inclusiv sponsorizarea echipei naționale poloneze, precum și acordul cu Kamil Glik ne-au oferit cea mai mare recunoaștere, dar sprijinim și multe alte inițiative sportive.

Ana Maria Tănasie

Ana Maria Tănasie, noul ambasador Blachotrapez Romania Excelența susține excelența: Ana Maria Tănasie, extrema stângă a echipei de handbal feminin CS Minaur Baia Mare, este noul ambasador Blachotrapez Romania! Palmaresul tinerei de 25 de ani este unul impresionant și include o Cupă a României, o Supercupă a României și o medalie de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. Handbalista a devenit ambasador al Blachotrapez deoarece s-a identificat cu valorile companiei: „Tot ce înseamnă să fii un sportiv - serios, puternic – înseamnă și Blachotrapez. M-am regăsit în povestea lor, în ceea ce înseamnă ei. M-am văzut pe mine cum am crescut de la an la an, cum am muncit de la an la an, așa cum și ei au muncit pentru a crește pe piața din România. Simt că Blachotrapez este formată dintr-o echipă extrem de puternică și serioasă și mă bucur pentru acest parteneriat.” De altfel, colaborarea cu producătorul de sisteme de acoperișuri o motivează să devină o sportivă și mai bună. „Sunt o fată ambițioasă, iar acest parteneriat îmi dă și mai multă putere să muncesc. Dacă acești oameni au crezut în mine, trebuie să fiu la același nivel cu ei, trebuie să îi fac mândri de mine!”, explică tânăra. 

David Tarta

David Tarta: Progresul vine din multa munca, de aceea consider ca un tanar ar avea nevoie de un loc unde s-ar putea antrena pentru raliu. Stiu cat de greu este sa simulezi toate conditiile de desfasurare si in acest caz cred ca cel mai complex antrenament il faci participand la cat mai multe etape.  Campion la doar 12 ani La doar 12 ani, David Tarța a ajuns campion național la juniori în Campionatul Național de Rally Sprint (viteză pe circuit) organizat de ACR (Automobil Clubul Român). David a mai participat la Rally Raid, care se desfășoară pe suprafață de macadam, dar și la VTM (Campionatul de Viteză în Coastă). În 2014 a participat la 28 de etape. În 2014, David Tarța a primit premiul FRAS pentru cel mai tânăr pilot licențiat în România. Vârsta minimă la care poți deveni pilot este 11 ani. David are de asemenea și licență MNASZ și poate concura în competițiile din Ungaria.

Florin Cardos

„Este foarte important sa ai parte de sustinerea sponsorilor. Mai ales in sporturile individuale, asa cum este boxul, ai nevoie de o echipa dedicata, de o pregatire si o alimentatie speciale si ii multumesc echipei Blachotrapez ca a ales sa sa ma sustina”, spune Cardos. Pugilistul de 29 de ani are un palmares de invidiat: a pierdut doar doua din cele 20 de meciuri oficiale si a incheiat opt partide prin knock-out. Alaturi de Florin Cardos, si pugilistul Ionut Popa beneficiaza de sprijinul producatorului de acoperisuri metalice. Implicarea Blachotrapez in viata sportiva baimareana nu se opreste aici. Compania este mandru sustinator al asociatiei Wildcats Baia Mare, ce are ca scop dezvoltarea baschetului pentru copii, completarea educatiei prin sport a tinerei generatii si formarea copiilor talentati, precum si a clubului sportiv Minaur Baia Mare.