Prelungim Garanția

Ne bucuărm să vă informăm că, ieșind în întâmpinarea nevoilor clienților săi, Blachotrapez a lansat în producție o tehnologie unică în lume SPS – Safe Profiling System, adică Sistemul de Ștanțare Sigură.

Implementarea sistemului inovator de ștanțare (profilare) a tablei a devenit posibilă datorită observațiilor, analizelor și cercetărilor pe parcursul mai multor ani, efectuate de experții noștri în cooperare cu furnizorii de oțel și ansamble de noi tehnologii.

Merită subliniat că sistemul SPS este protejat de un patent emis de Oficiul de Patente al Republicii Polone.

Procesul tehnologic SPS permite ștanțarea materialului din oțel în condiții optime de climă – independent de temperatura ambientului.

Astfel se poate plastifia perfect materialul de inserție, în special învelișul de vopsea. Beneficiile cheie generate de tehnologia SPS sunt mai ales obținerea de proprietăți și parametri care cresc rezistența materialului furnizat de firma noastră, precum și calitatea execuției acestuia.

Tehnologia utilizată face ca materialul de învelire să fie deosebit de rezistent la acțiunea distructivă a factorilor externi, coroziune și deteriorări.

Totodată acesta nu își pierde proprietățile, asigurând o protecție eficientă a acoperișului și valori estetice ridicate timp de mulți ani. Datorită tuturor acestor factori care rezultă din utilizarea SPS, am obținut cel mai mare succes – prelungirea perioadei de garanție în produsele cu învelișuri Poliester Standard (lucios, mat) cu încă 5 ani pentru exfolierea învelișurilor de vopsea. Noii termeni de garanție au intrat în vigoare începând cu data de 9 iunie 2015.

Tehnologia inovatoare SPS a fost folosită în procesul de producție Blachotrapez deja cu un an în urmă, când am prelungit garanția cu furnizorul nostru cheie – uzina ThyssenKrupp Steel Europe. Atunci perioada de garanție a fost prelungită de la 20 la 35 de ani pentru PLADUR®Relief iceCrystal și de la 15 la 25 pentru PLADUR®Wrinkle MAT și PLADUR®RAL Premium.

Introducerea Sistemului de Ștanțare Sigură în producție reprezintă un punct de răscruce în procesul de ștanțare – profilare a tablei.

Parametrii de rezistență și de calitate obținuți datorită acestei metode se transpun în beneficii concrete pentru investitori, care se pot bucura de starea impecabilă a învelișului mult mai mult decât până acum.

Recomandăm cu toată convingerea sistemul SPS ca tehnologie ce permite obținerea celei mai mari durabilități a tablei și crește rezistența la coroziune și deteriorare. Acoperișul își îndeplinește funcțiile pe o perioadă mai lungă, asigurând confortul locuitorilor.