Actualităţi

news
12.05
2020
Ziarul Financiar Interviu
Polonezii de la Blachotrapez, cu două fabrici de acoperişuri în România, şi-au conservat afacerile din primele patru luni din 2020 la acelaşi nivel cu 2019. „Primele zile din mai deja ne arată o revenire“ Print Mail ...
news
16.12
2019
Câștigătorul concursului nostru „O imagine poate face cat 10.000 de lei”! Editia III
Stan Alexandru din Baia Mare, Maramureș este câștigătorul concursului nostru „O imagine poate face cat 10.000 de lei”! Editia III. Ii dorim să se bucure împreună cu familia de casa care are acum un frumos acoperiș Germania Sim...
news
06.06
2019
GALA BLACHOTRAPEZ 2019
Compania Blachotrapez, activa pe piata maramureseana prin fabrica de la Baia Mare si implicarea in viata comunitatii, si-a premiat partenerii in cadrul unei gale speciale, organizate la Viseul de Sus. Un numar de 17 companii au primit distinctii, iar...
Accesorii Blacho
 Ferestre de mansardă Blacho
 
LEMN DE CALITATE SUPERIOARĂ

Elementele din lemn ale ferestrelor sunt executate din lemn de pin selecționat, care este apoi impregnat în straturi și ulterior vopsit cu vopsea acrilică ecologică. Structura din lemn a ferestrelor este acoperită cu profile de aluminiu rezistente la acțiunea radiațiilor UV și a factorilor externi.

GEAM TERMOIZOLATOR

DuSuprafața mare a ferestrelor înlesnește iluminarea încăperii. Ferestrele sunt echipate cu un sistem unicameral de geamuri cu grosime de 24 mm, care asigură parametri ridicați de izolare termică și acustică.

Detalii tehnice:
 • dimensiuni (cm) – 78x118, 78x140
 • coeficient de transfer termic pentru sticlă
 • Ug = 1,1 W/m2K
 • coeficient de transfer termic pentru fereastră
 • Uw = 1,5 W/m2K
 • spațiul dintre foile de sticlă este umplut cu gaz inert
 • geamul interior are un strat reflectorizant cu emisii reduse
 • geamul exterior este călit
 • structură rotativă
 • balamalele poziționate la mijlocul ferestrei permit lăsarea aripii în poziție înclinată și o rotire a aripii la un unghi maxim de 180 de grade
 • 2 niveluri de microdeschidere
 • mâner poziționat în partea de jos a aripii
 • posibilitatea de montaj a ferestrelor pe acoperișuri cu unghi de înclinare între 15 și 90 de grade
 • setul include: fereastra, flanșa de etanșare și setul de montaj (corniere, pană, șuruburi necesare, mâner, instrucțiuni de montaj)

Guri de aerisire 3B
 • sunt produse de calitate ridicată pentru clădiri de locuințe și de utilitate publică.

Gurile de aerisire sunt utilizate pentru desfășurarea și tragerea conductelor de aerisire deasupra acoperișului, pentru ventilarea încăperilor situate la mansardă și a bucătăriilor și a încăperilor sanitare. Trecerile sunt profilate conform formei învelitorii acoperișului. Etanșeizarea cu butil de calitate ridicată umple îmbinarea în timpul montajului bazei în tablă. Gama de culori a gurilor de aerisire permite ajustarea acestora la învelitorile acoperișurilor.

Gura de aerisire în versiunea izolată previne condensarea vaporilor de apă în conducta de aerisire, întâlnită cel mai adesea în perioada de iarnă.

Material de bază
 • polipropilenă (PP) – stabilizată la acțiunea radiațiilor UV.

Gama de culori:
 • maroniu,
 • grafit,
 • roșu,
 • verde,
 • negru,
 • cărămiziu

Detalii tehnice:
 • diametru Ø150,
 • unghi de înclinare reglabil 0- 45°,
 • înălțime 500 mm,
 • bază cu dimensiunile 225x365 mm.
 • etul include: gură de aerisire izolată, trecere, element de etanșeizare cu butil, 14 buc. șuruburi în culoarea gurii de aerisire

Sisteme de elemente de etanșare Blacho

Sunt garnituri produse din spumă poliuretanică și silicon și bandă pentru acoperișuri. Folosite pentru sistemele pluviale (coame acoperișuri, grinzi de contravântuire și șorțuri de streașină) garniturile au o formă ce corespunde profilului tablei pentru acoperiș și a tablei trapezoidale, previn pătrunderea apei, a zăpezii și a impurităților.

Siliconul și benzile pentru acoperișuri previn cu succes pătrunderea impurităților pe sub învelitoarea acoperișului, în special în locurile de contact dintre elementul sistemului pluvial cu gura de aerisire și peretele.
 
Sistem de elemente de fixare Blacho

Pentru fixarea tablei pentru acoperiș și a tablei trapezoidale se folosesc șuruburi autofiletante speciale – Blacho cu garnitură din cauciuc EPDM, care asigură etanșeitatea fixării. Îmbinările laterale și longitudinale ale țiglelor sunt conectate prin nituri etanșe sau șuruburi. Furnizăm șuruburi de tip farmer, disponibile în culori similare cu cele ale învelitorii acoperișului.

 Benzi pentru coame de acoperiș Blacho

Banda pentru coame de acoperiș 3B este utilizată pentru etanșeizarea țiglei de coamă pentru învelitorile aerisite ale acoperișurilor oblice situate pe șipci și contrașipci. Acestea se fixează pe coame și colțuri, sub țigla de coamă, pe învelitorile deja așezate. Banda asigură condiții bune de aerisire a versantului și protejează împotriva pătrunderii apei (zăpezii, ploii), precum și a prafului și murdăriei sub învelitoare.

Banda pentru coame de acoperiș este utilizată în cazul acoperișurilor învelite cu tablă și țiglă solzi. Astfel de acoperișuri necesită utilizarea unei benzi cu grad mai mare de permeabilitate, care îmbunătățește aerisirea printr-un astfel de înveliș final.

Material de bază
Banda pentru coame de acoperiș 3B este compusă din 2 fâșii de bandă de aluminiu între care se află o plasă de polipropilenă cu grad ridicat de permeabilitate. Marginile special profilate ale benzii permit montarea pe orice tip de învelitoare de acoperiș și ajută la colectarea eficientă a apei provenite din precipitații. Învelișul de butil dispus pe margini permite îmbinarea permanentă a benzii cu învelitoare acoperișului. Banda aderă la suprafețele poroase și netede, trebuie însă reținut că suprafața lipită nu trebuie să fie uleioasă sau prăfuită.

Kolorystyka:
 • negru, maroniu, cărămiziu, vișiniu

Detalii tehnice:
 • material – alumininiu acoperit cu butil + plasă PP cu grad ridicat de permeabilitate, rezistență la UV și rezistență la îmbătrânire

 

 
Benzi de etanșare Blacho


Banda de etanșare – bandă de aluminiu autovulcanizantă cu liant bituminos cu aderență perfectă la majoritatea materialelor de construcție. Destinată etanșeizării acoperișurilor, a stâlpilor, a antenelor și a trapelor de acoperiș.

 
Etanșanți pentru acoperișuri Blacho


Etanșant bituminos pentru acoperișuri – etanșant rezistent la apă pe bază de elemente bituminoase cu aderență perfectă la carton asfaltat, orice tip de acoperiș, beton, cărămidă, lemn și diverse materiale plastice.
Etanșant specializat pentru acoperișuri – etanșant pentru acoperișuri de cea mai bună calitate pe bază de dispersie de mase plastice cu aderență perfectă la toate bazele de acoperișuri: carton asfaltic, table zincate și laminate, țiglă, cărămidă, lemn, mase plastice.
Adeziv pentru acoperișuri – adeziv/etanșant pe bază de MS POLYMER cu aderență perfectă la toate tipurile de învelitori de acoperișuri, inclusiv tablă zincată și vopsită.Folie dachowe


Etanșanți pentru acoperișuri Blacho

Folie cu permeabilitate ridicată la vapori pentru acoperirea preliminară a izolației acoperișurilor este un înveliș de categorie superioară ce poate fi utilizată ca unul din straturile necesare la construcția acoperișului. Din punctul de vedere al compoziției și structurii este o țesătură multistrat din polipropilenă. În categoria materialelor de acoperișuri trebuie clasificată drept Folie cu permeabilitate ridicată la vapori pentru acoperire preliminară. Acest lucru înseamnă că este așezată direct peste izolația termică (la îmbinare).

 

Fișiere pentru descărcare