Șindrila metalică JANOSIK este cea mai nouă propunere - produs inovator și unic în categoria sa cu design irepetabil.

Punctul de plecare pentru proiectanți a fost modelul original al șindrilei din lemn - învelitoare tradițională, înscrisă pentru totdeauna în spațiul arhitecturii din zona Podhale, însă întâlnit și în alte regiuni din Polonia. Astfel a luat naștere șindrila metalică JANOSIK, al cărei diferențiator este cea mai ridicată calitate și caracterul regional deosebit. Forma, textura și structura acesteia nu se diferențiază de original, imitând cu fidelitate șindrila din lemn.

Detalii tehnice

Lățime totală

1220 mm

Lățime acoperire

1170 mm

Înălțime profil

6 mm

Grosime tablă

0,5 mm

Înălțime ieșitură țiglă

35 mm

Lungimea modulului

380 mm

Număr module pe metru pătrat

2,247/m2

Prezentare 3D

Aspectul tradițional al lemnului în forma din oțel

O nouă față a tradiției

01

O nouă față a tradiției

Țiglele metalice similare cu șindrila prezentate, pe lângă aspectul irepetabil, sunt caracterizate de costuri de exploatare reduse.

Învelișul acoperit cu acest material egalează în durata de viață învelitoarea executată din țiglă ceramică. Șindrila metalică JANOSIK se înscrie perfect în stilul original, muntenesc și premisele arhitecturii moderne, ridicând estetica întregului acoperiș și integrându-se armonios cu ambientul. Țigla metalică similară cu șindrila este un înveliș atractiv, funcțional și ușor, cu valori decorative deosebite.

Culori și material bază

Această acoperire are

50 de ani de garanție

Pladur® Relief Textured Wood

Foi cu structură de suprafață imitativă de lemn, sistem de acoperire în 3 straturi, grosime minime de acoperire 36 microni. Fișele îndeplinesc cerințele clasei A2 în conformitate cu Decizia 96/603 / CE a Comisiei privind protecția împotriva incendiilor și pot fi utilizate în categoria C4 de corozivitate în conformitate cu EN ISO 12944-2.

Tekstura WOOD TK 9005:

 

Culori disponibile

Unde cumperi produsele noastre?

Mergi la secțiunea  retea de distributie-rețea vânzări, pentru a căuta exact punctul de pe hartă.