Șindrilă metalică acoperită cu piatră Bolt:

  • O formă neevidentă, care atrage atenția cu o forță aproape magnetică... Bolt este o compoziție care intrigă și ascute simțurile, dezvăluind plenitudinea formelor sale doar după ce o privești de aproape.
  • Acest design unic, atrăgător, este un avantaj uriaș al acoperișurilor cu agregat de rocă Bolt, care prezintă o încoronare elegantă a acoperișului. Aveți la alegere până la 4 culori: negru, gri, maro și verde, care pot fi asortate cu succes la diferite nuanțe ale fațadei sau a tâmplăriei de ferestre. Farmecul acestei învelitori este conferit și de granulația groasă a agregatului, datorită căruia învelitoarea acoperișului are o structură expresivă, atrăgătoare.
  • Și, deși puterea profilului Bolt constă tocmai în expresia designului, această nu înseamnă nici un compromis în detrimentul calității. Acest produs, finisat în fiecare detaliu, este format din mai multe straturi care fac învelitoarea rezistentă la condițiile meteorologice. Atenuează eficient zgomotul produs de picăturile de ploaie sau de grindină care se lovesc de acoperiș și, de asemenea, previne supraîncălzirea mansardei în zilele toride de vară.
  • Asta nu înseamnă însă că Bolt se va dovedi util doar în cazul unei arhitecturi neobișnuite sau chiar – avangardiste. Învelitoarea de acoperiș este o completare excelentă a unei forme clasice, asigurând astfel o încoronare elegantă a acoperișului.

Detalii tehnice

Lățime totală

~1357 mm

Lățime efectivă acoperire

1282 mm

Înălțime treaptă - decalajul țiglei

20 mm

Lungime pas - Modul

370 mm

Adâncime profil

21 mm

Cantitate/m²

2,11 buc.

Unde cumperi produsele noastre?

Mergi la secțiunea  retea de distributie-rețea vânzări, pentru a căuta exact punctul de pe hartă.