Țigla metalică acoperită cu piatră Blizzard:

  • BLIZZARD este definiția perfecțiunii. Acest model cu reliefare dublă, realizat din piatră naturală răspunde tendințelor arhitecturale actuale.
  • BLIZZARD are un finisaj clasic și o formă elegantă, simplă, dar atipică, datorită celor 6 reliefări adâncite în placă. Acest aspect îl face un produs extrem de estetic. Având o structură rafinată este potrivită pentru orice casă în stil modern cu iz montan.
  • Să nu uităm și de aplicarea practică - totul pentru a facilita munca tinichigiului. Plăcile asemănătoare cu cele ceramice tipice pot fi montate ușor și rapid chiar și pe acoperișurile cu panta de 14°.
  • Piatra naturală din care este realizat modelul BLIZZARD face ca acest înveliș să fie extrem de rezistent la factorii externi, eliminând totodată și zgomotele puternice precum cele ale: ploii, grindinei și vântului. Acest model devine astfel o alegere perfectă chiar și pentru casele cu mansardă.
  • Acest model este extrem de versatil, oferindu-ți posibilități suplimentare în ceea ce privește alegerea gamei de culori. BLIZZARD este disponibil în 5 nuanțe elegante, energice și dinamice: Onyx, Amber, Ruby, Hematit și Jaspis.

Detalii tehnice

Lățime totală

~1200 mm

Lățime efectivă acoperire

1144 mm

Înălțime treaptă - decalajul țiglei

25 mm

Lungime pas - Modul

373 mm

Adâncime profil

21 mm

Cantitate/m²

2,35 buc.

Unde cumperi produsele noastre?

Mergi la secțiunea  retea de distributie-rețea vânzări, pentru a căuta exact punctul de pe hartă.