06.06 2019

GALA BLACHOTRAPEZ 2019

Compania Blachotrapez, activa pe piata maramureseana prin fabrica de la Baia Mare si implicarea in viata comunitatii, si-a premiat partenerii in cadrul unei gale speciale, organizate la Viseul de Sus. Un numar de 17 companii au primit distinctii, iar atmosfera a fost intretinuta de indragita artista Ami.

„Ne bucuram ca am avut ocazia sa premiem si in acest an partenerii nostri traditionali, in cadrul unei gale festive, presarate cu surprize. Cu sprijinul acestora, oferim permanent servicii de calitate si urmarim prioritatea numarul unu pentru noi: satisfactia clientilor. Impreuna, echipa si partenerii nostri, construim povestea Bachotrapez Romania bazandu-ne pe valori solide: caitate, seriozitate, orientare spre client”, a declarat Jaroslaw Turczynski, CEO Blachotrapez.

Premiantii galei

In cadrul galei, Premiul Diamant a fost decernat societatii Acoperisuri Metalice SRL. Au fost recompensati cu Premiul Golden companiile Dachmet International, Promolex si Man Prest Com, alaturi de Golden Steel Group si Kulcsar Fem din Ungaria. Au mai primit distinctii societatile Rob Construct, Alex Zsolt Construct, Quartz Impex, Geoluc Construct, Avcon Store, Self-Gepi, Paticot Construct Thira, Petriuc, Incze Kalman, Gidarex si Ioachimar Com.
Compania a sarbatorit si rezultatele bune inregistrate in 2018, ca urmare a muncii sustinute si a cresterii capacitatii de productie la sapte milioane de metri patrati anual. Blachotrapez Romania si-a majorat anul trecut afacerile cu 20%, ajungand la 70 de milioane de lei (15 milioane de euro) din vanzarea de tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri.

Cine este Blachotrapez

Infiintata in 1995 in localitatea poloneza Rabka Zdroj, compania producatoare de tigle metalice si accesorii pentru acoperis Blachotrapez continua activitatea din anii ’70 a sotilor Jan si Teresa Luberda. In prezent, compania este unul dintre liderii pietei poloneze a acoperisurilor metalice, cu cea mai mare retea de vanzare retail din aceasta tara.
Blachotrapez a intrat pe piata romaneasca din 2010 si a dezvoltat aici doua fabrici – la Baia Mare si la Ploiesti, cu o capacitate de productie anuala de aproape 7 milioane de metri patrati. Este unicul producator din Romania de tigle metalice si accesorii pentru acoperis care foloseste materie prima ThyssenKrupp, iar recent a inceput o colaborare si cu fabrica Voestalpine din Austria. „Vedeta” gamei de produse este tigla metalica Germania Simetric, care are o forma originala cu trei stantari, singura de acest fel de pe piata. Un alt model de top este sindrila metalica Janosik, cu un design inovator si caracteristici unice.

Noutăți similare

news
12.05
2020
Ziarul Financiar Interviu
news
16.12
2019
Câștigătorul concursului nostru „O imagine poate face cat 10.000 de lei”! Editia III
news
09.04
2019
Ziarul Financiar Interviu
news
19.12
2018
Câștigătorii concursului nostru „O imagine poate face cat 10.000 de lei”! Editia II