Downloads

Certificat de igienă

Avem un certificat de igienă valabil cu numărul B-BK-60211-1315 / 19 pentru panouri trapezoidale, plate, faianță, acoperiș și fațadă, precum și pentru clipești care conțin foi de oțel cu o acoperire metalică și acoperire organică, folie de aluminiu cu un strat organic .

Certificatul se aplică produselor destinate utilizării pentru acoperișuri și placări de fațadă (fațadă) externe și interne, inclusiv tavane și dulapuri în conformitate cu instrucțiunile și recomandările de instalare ale producătorului, precum și cu standardele și reglementările de construcție aplicabile *.

 

Certificatul de igienă este emis de Institutul Național de Sănătate Publică - Institutul Național de Sănătate Publică - Institutul Național de Igienă. Departamentul de Sănătate și Securitate pentru Mediu, emis la 09.03.2020.

Dacă este necesar să plasați o copie a acesteia în documentația de licitație sau la solicitarea explicită a unei alte instituții sau a unei terțe părți sub forma unui client individual, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: blacho@blacho.ro sau să contactați punctul de vânzare .


* Certificatul nu se aplică produselor în contact cu interiorul încăperilor.