reveniți pe blog

Cum să ne ghidăm când alegem țigla metalică?

Data postarii: 24.02.2016
0
4 minute

Țiglă metalică este o alternativă excelentă pentru țigla ceramică. Este ușoară, iar astfel nu încarcă excesiv structura clădirii. În plus, este mai ieftină decât țigla ceramică, îndeplinindu-și rolul la fel de bine. Având în vedere utilizarea învelișurilor moderne, se caracterizează printr-o durabilitate mare, de aceea se pretează perfect în regiunile unde au loc căderi abundente de zăpadă. Piața oferă o gamă uriașă de țiglă metalică, de aceea putem alege ușor pentru orice clădire.

Parametrii tehnici pentru țigla metalică

Când alegem țigla metalică, trebuie să îi verificăm parametrii tehnici, precum de ex. grosimea miezului aflat sub stratul de protecție și finisaj. Grosimea sa are un impact decisiv asupra durabilității și a etanșeității învelitorii. Să acordăm atenție și tipului învelișului care acoperă țigla metalică. Produsele noastre au un înveliș premium, fabricat dintr-un aliaj de zinc și magneziu. Învelișurile premium se disting prin rezistența la abraziuni și prin durata de viață mai mare, sunt rezistente la abraziune, murdărire și coroziune. Suplimentar, protejează bine marginile tăiate. Învelișurile din aliaj de zinc și magneziu au înlocuit deja de multă vreme învelișurile din zinc. Soluția modernă face acoperișul mai etanș și mai rezistent.

Ce influențează durabilitatea țiglei metalice?

Țigla metalică este o soluție economică. Când alegem țigla metalică, trebuie să analizăm aspectele care influențează durabilitatea și calitatea. În primul rând să verificăm, ce perioadă de garanție oferă produsul respectiv. Cel mai adesea, perioada de granație variază între 10-15 ani, însă uneori ajunge și până la 40 de ani. Cu siguranță merită să investim într-o astfel de țiglă metalică. Următorul parametru important este tipul oțelului utilizat pentru producția țiglei metalice. Cel mai bine este să le alegem pe cele fabricate din materii prime provenite de la uzinele metalurgice germane – aceasta este garanția durabilității.

Valorile estetice ale tablei pentru învelirea acoperișului

Datorită varietății de modele și culori ale țiglei metalice, fiecare va putea găsi ceva potrivit pentru casa sa. Alegerea țiglei metalice depinde de culoarea fațadei, stilul casei și caracterul împrejurimilor. În oferta Blachotrapez vom găsi țiglă metalică simplă și cu modele fanteziste. Disponibilă în nuanțe de verde, roșu, negru sau maron. Pentru persoanele care preferă țigla ceramică, o alternativă interesantă este țigla metalică cu model și culori apropiate. Blachotrapez oferă de asemenea țigla metalică modulară GERMANIA SIMETRIC – modelul cu trei ștanțări îi conferă un caracter unic.

Comentarii