​PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC BLACHOTRAPEZ SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 Prin completarea formularului necesare efectuarii unei comenzi de pe site-ul www.blachotrapez.ro participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC BLACHOTRAPEZ SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre SC BLACHOTRAPEZ SRL sunt: In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la SC BLACHOTRAPEZ SRL nu va bifa casuta ,, Aboneaza-te la newsletter ". SC BLACHOTRAPEZ SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul SC BLACHOTRAPEZ SRL. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Fisierul care contine datele cu caracter personal este arhivat pe un server special la care are acces doar utilizatorul autorizat si doar in cadrul firmei. Accesul la acesta se face numai pentru preluarea datelor necesare indeplinirii atributiilor de serviciu ale utilizatorului autorizat. Accesul utilizatorului autorizat se face prin autentificare pe bazai unei parole si poate fi verificata fiecare operare cu detalii exacte de data si ora la care s-a facut operarea. Incaperile din care se poate face accesul la datele cu caracter personal sunt supravegheate video iar orice incercare de acces neautorizat se poate identifica in timp util.