Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.blacho.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.
BLACHOTRAPEZ  îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum și termenii şi condiţiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.
 
Drepturi de autor

Site-ul si continutul site-ului www.blacho.ro sunt proprietatea S.C. BLACHOTRAPEZ S.R.L. si sunt protejate conform legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Blachotrapez, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, sigla Blachotrapez este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.
Întregul conținut al site-ului  este proprietatea  S.C BLACHOTRAPEZ S.R.L. și este protejat de legislația României.  
S.C. BLACHOTRAPEZ SRL este autorul site-ului www.blacho.ro şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei române şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, iconuri, fotografii, clipuri audio/video, ş.a.m.d. sunt proprietatea BLACHOTRAPEZ sau sunt licenţiate de BLACHOTRAPEZ pentru a fi folosite. Conţinutul site-ului www.blacho.ro, integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al BLACHOTRAPEZ. Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativa de efectuare a acestora, incluzând utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ş.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii. BLACHOTRAPEZ respectă drepturile intelectuale ale altor persoane. Dacă consideraţi că munca dumneavoastră a fost copiată într-o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm să adresaţi firmei BLACHOTRAPEZ o notificare care să cuprindă: semnătura fizică sau electronică a persoanei autorizate să-l reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate; o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciaţi că au fost încălcate; o indicare a locaţiei pe site unde apreciaţi că aceste drepturi au fost încălcate; adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail a dumneavoastră; o declaraţie pe proprie răspundere conform căreia sunteţi convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de deţinătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii; o declaraţie notarială pe proprie răspundere conform căreia acţionaţi cu bună credinţă, că notificarea este completă şi corectă şi că sunteţi deţinătorul drepturilor sau acţionaţi în numele său.  
În cazul unor eventuale conflicte între S.C BLACHOTRAPEZ S.R.L. și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabila - contactând compania pentru conciliere amiabilă (CONTACT), iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, pe teritoriul României, în conformitate cu legile  în vigoare.
 
Acurateţea informaţiei
Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor BLACHOTRAPEZ din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. BLACHOTRAPEZ va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, BLACHOTRAPEZ îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.
Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. BLACHOTRAPEZ exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.
 
Litigii si dispoziti finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Blachotrapez sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza teritoriala in care se afla sediul S.C BLACHOTRAPEZ S.R.L.

CONFIDENȚIALITATE  

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC BLACHOTRAPEZ SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.